Rien Nuiten en Johan van Schoonhoven winnen koppelwedstrijd aan Nieuwkoopse Plassen

Zondag, 9 juli 2017

Afgelopen zondag zijn we met 19 leden van de visclub ’t Schietertje afgereisd naar Nieuwkoop om vanuit een bootje te vissen op de Nieuwkoopse plassen. Er worden dan koppels gevormd die met elkaar de strijd aangaan. Onder een stralende zon en een klein briesje was het heerlijk weer om de hengels uit te gooien. Qua vangsten nog net geen record, want er is weleens meer vis gevangen, maar deze keer wisten de 19 vissers toch maar liefst 167,9 kilo te landen. Het koppel Rien Nuiten en Johan van Schoonhoven eindigde met 38 kilo op de 1e plaats. Jan Noordijk en Ko Mangelaars werden met bijna 27 kg 2e en Fred Kwist en Pedro Verstraten eindigde op een niet onverdienstelijke 3e plaats.

De grootste vis, een brasem van 59 cm, werd gevangen door Reinier Reijnders.

Op 8 oktober staat de tweede wedstrijd op het programma.

Uitslag: