Ger Lips en Reinier Reijnders winnen 2e koppelwedstrijd Nieuwkoop

Zondag, 8 oktober 2017

Afgelopen zondag zijn er 12 twaalf vissers van onze vereniging afgereisd naar Nieuwkoop om te gaan strijden voor de winst in de tweede koppelwedstrijd op de Nieuwkoopse Plassen. Met het weer is het meegevallen en met slechts een bui is het voor de rest van de dag best redelijk weer geweest.

Piet Leest ook weer van de partij.
Piet Leest was na een gedwongen afwezigheid van enkele maanden gelukkig ook weer van de partij, en vormde een koppel met Johan van Schoonhoven. Met bijna 7 kg was het zeker geen onverdienstelijke rentree voor Piet. Met de vangst van Johan erbij opgeteld lieten ze 10,360 kg noteren en werden ze fraai 4e.

Het beste koppel was deze wedstrijd Ger Lips en Reinier Reijnders met 29,100 kg.
Jan Noordijk en Ko Mangelaars werden dit keer 2e met 27,440 kg.
De 3e plaats was voor Rick en Jan Lips met 20,060 kg.

5e en 6e werden respectievelijk Gerard Meeuwisse en Jan de Rooy en Ale de Meer en Martin Zwijgers.

Onder het genot van een hapje en een drankje en leuke anekdotes, en die waren er voldoende, werd een mooie visdag afgesloten.