Addie Roks wint 1e Buitenwater Wedstrijd

Zondag, 22 januari 2017

Moest de wedstrijd van vorige week in het Zeeuwse Zoutelande nog worden afgelast vanwege de slechte weersverwachtingen, voor deze wedstrijd reisde 14 vissers af naar het Rotterdam om onder een stralende zon de strijd met elkaar aan te gaan in het Beerkanaal.
De kampioen van 2015, Addie Roks liet gelijk zien dat ze dit seizoen serieus rekening met hem moeten houden want met 560 cm vis was hij niet alleen de beste van vak 1, maar won ook de wedstrijd. Gerard Meeuwisse was de beste in vak 2 met 277 cm .
Nieuwkomer Marien van Helden eindigde met 555 cm verassend op de 3e plaats in eindrangschikking. De kampioen van 2016, Peter Tak, bleef deze wedstrijd steken op 124 cm en eindigde op de 10e plaats. Kanjerkoning werd Harry Beck met een wijting van 28 cm.

De volgende wedstrijd wordt gehouden in het Calandkanaal (Vopak Noord) op 19 februari a.s.