Prima weersomstandigheden, maar helaas slechte vangsten bij de 2e Buitenwaterwedstrijd.

Dinsdag, 21 februari 2017

Op zondag 21 februari is de 2e buitenwater wedstrijd gehouden in het Calandkanaal - Vopak Noord.
Van de 13 deelnemers aan deze wedstrijd wisten slechts 3 vissers in vak 1 een visje te verschalken.
Harry Beck werd uiteindelijk als winnaar aangewezen met een wijting van 22 cm. Op de 2e plaats eindigde Gerard Meeuwisse (21 cm) en Marien van Helden eindigde op een verdienstelijke 3e plaats met 19 cm vis.
De vissers in vak 2 zullen met weinig plezier terugkijken op deze wedstrijd. Geen enkele visser in dit vak wist een visje aan de kant te brengen.

Het tussenklassement wordt na 2 wedstrijden aangevoerd door Gerard Meeuwisse met 99 punten, gevolgd door Harry Beck met 98 punten en Marien van Helden met 97 punten.

Kanjerkoning werd deze wedstrijd Harry Beck met een Wijting van 22 cm.

De volgende wedstrijd wordt gehouden op het strand Kamperland - Oosterscheldekering (Banjaard), op 12 maart a.s.

Tussenstand na 2 wedstrijden