‘t Schietertje plaatst zich voor 3e ronde van de clubkampioenschappen.

Zaterdag, 13 mei 2017

Fijnaart- Op zaterdag 13 mei 2017 stond de wedstrijd van de clubkampioenschappen tegen Het Alvertje uit Zevenbergen op het programma.
Om half zeven arriveerde de witvissers van Het Alvertje en ’t Schietertje bij de Roosendaalse Vliet om de wedstrijd van de 2e ronde tegen elkaar te gaan vissen. Echter de moeilijkste tegenstander bleek ook deze keer weer de Roosendaalse Vliet te zijn. Van de in totaal 27 vissers die aan deze wedstrijd hebben meegedaan (15 van ’t Schietertje en 12 van Het Alvertje) wisten slechts 8 vissers samen 19,360 KG op het droge te krijgen. Nadat van deze 8 vissers de punten waren opgeteld was ’t Schietertje dat met 38 tegen 17 de wedstrijd winnend wist af te sluiten.

Loting
De loting voor de wedstrijden van de 3e ronde laat nog even op zich wachten omdat nog niet alle wedstrijden van de 2e ronde zijn afgerond. Het is dus nog afwachten tegen welke tegenstander we het in de 3e en laatste voorronde op moeten gaan nemen.