Jan Noordijk wint 5e Wickle Picker wedstrijd.

Maandag, 23 oktober 2017

Afgelopen zondag hebben 14 vissers onder vrij slechte weersomstandigheden deelgenomen aan de 5e wedstrijd van het Wickle Picker kampioenschap.

Jan Noordijk met 9480 gram was hij niet alleen de beste van vak 1 het was ook goed voor de overwinning.
Peter Tak werd met 2860 gram winnaar in vak 2 en eindigde hiermee op de 2e plaats.
Gerard Meeuwisse werd 3e met 2780 gram.

Na de 5e wedstrijd is ook het klassement volledig op zijn kop gezet. Rinus Jansen was na 4 wedstrijden nog de leider in het klassement, maar door zijn 13 plaats kon hij maar 43 punten toevoegen aan zijn totaal. Zijn naaste concurrent, Jan de Rooij eindigde op de 4e plaats en mocht 49 punten bijschrijven aan zijn totaal en met 195 punten heeft hij in het klassement het stokje overgenomen van Rinus.
Jan Noordijk staat na zijn overwinning nu op de 2e plaats met 190 punten en met een gelijk aantal punten neemt Fred Kwist de 3e plaats in.

De kanjer, een brasem van 57 cm, werd gevangen door John Jongmans.
In het kanjerklassement staat Bennie Frijters nog steeds op nummer 1 met een brasem van 61 cm.

Uitslag / Tussenstand