Harry Beck Buitenwater Kampioen 2017

Zondag, 24 december 2017

Harry Beck is afgelopen zondag met 395 punten Buitenwater Kampioen geworden van het seizoen 2017.
Hij eindigde deze wedstrijd weliswaar op een 4e plaats, maar het kampioenschap was in wedstrijd 8 al in veilige haven. Van de in totaal 9 wedstrijden wist Harry er maar liefst 4 te winnen.
Na de 3e wedstrijd nam hij de leiding over in het tussenklassement en stond deze niet meer af. Peter Tak wist met 380 punten beslag te leggen op de 2e plaats en de 3e plaats was voor Ger Lips.

De 9e en laatste wedstrijd was aanvankelijk gepland aan het strand in Zoutelande, maar wegens de stevige wind zijn ze uitgeweken naar het Beerkanaal.
Van de 14 vissers die aan dit kampioenschap hebben deelgenomen waren er 8 aanwezig en was het Ger lips (vak 2) die wedstrijd met 775 cm vis winnend wist af te sluiten. Op de 2e plaats eindigde Peter Tak (vak 1) en was de 3e plaats voor Marien van Helden.

De kanjerkoning, een wijting van 27 cm, werd deze wedstrijd gevangen door Petro van Sprundel.

Het kanjerkoning klassement werd dit seizoen gewonnen door Marien van Helden met een paling van 38 cm.

Uitslag en eindstand