Peter en Koos Tak winnen 1e koppelwedstrijd

Zondag, 6 mei 2018

Op zondag 6 mei stond de traditionele koppelwedstrijd weer op het programma.

Om half acht gingen en onder een stralende zon 8 bootjes een goede stek zoeken op de Nieuwkoopseplassen.

Omdat Leen Hartvelt, de vaste maat van Koos Tak, verhinderd was moest hij opzoek naar een andere maat en wie kun je dan beter meenemen dan je eigen broer. Het was zeker geen verkeerd keuze want na het wegen van de vangsten werd duidelijk dat ze de wedstrijd gewonnen hadden met 18,150 KG.

De twee voorgaande wedstrijden bleven Ko Mangelaars en Jan Noordijk steeds steken op de 2e plaats en moeten ook deze wedstrijd 16,300 KG wederom genoegen nemen met de tweede plaats.

Nieuwkomers Geert Frijters en Peter van den Bosch eindigde fraai op de 3e plaats met 13,950 KG.

Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig nagepraat over de wedstrijd.