J. van Zundert wint In Memoriam wedstrijd

Donderdag, 10 mei 2018

Op Hemelvaartsdag werd door K.E.H.S.V. 't Schietertje voor de 3e keer de In Memoriam wedstrijd georganiseerd.
Met 23 deelnemers aan de start, 13 uit de regio en 10 van de eigen vereniging, klonk om 8:30 uur het startschot van de wedstrijd.

J. van Zundert, lid van de Roosendaalse H.S.V  G.B.V. was na het wegen van de vangsten de beste en mocht uit handen van Jan Noordijk de wisselbokaal in ontvangst nemen. van Zundert liet een vangst noteren van 5725 gram.
Ook de overige deelnemers van deze vereniging, J. v/d Riet, L. Nuiten en A. Hendrikx stonden hun mannetje en eindigde respectievelijk op de plaatsen 2, 3 en 4.

De opmerkelijkste prestatie kwam op naam van het jeugdlid L. Nuiten. Hij werd met 1900 gram knap 3e en nam vol trots de 3e prijs in ontvangst.

Jeugdlid Robin van der Weerd van K.E.H.S.V. 't Schietertje was helaas minder succesvol. Hij wist wel een mooie brasem aan de haak te slaan, maar wist deze helaas niet te landen.