Het Schietertje prachtige zomerseizoen afsluiting voor jeugd

Donderdag, 5 juli 2018

De jeugdleden van het Schietertje genoten met volle teugen van de 5e en tevens laatste visles in het zomerseizoen. De belangstelling groeide met de week. En het werd een ware woensdag visavond. Onder de enthousiaste begeleiding van de viscoaches van de vereniging  organiseerden Rien Nuiten en Jan de Rooij zelfs nog een wedstrijdje van 45 minuten. En de jeugd en hun begeleiders genoten met volle teugen.  Aan het einde was er zelfs een prijsuitreiking waarbij de pers van Fendert Lokaal aanwezig was.
In de Herfst zullen nog 2 sessies worden georganiseerd aan de waterkant en aantal sessies binnen, waarbij films, uitleg over de vissoorten, tuigjes enz. aan de orde zullen komen.