Jan Noordijk winnaar 5e wedstrijd Binnenwater Het Schietertje

Zondag, 16 september 2018

Jan Noordijk heeft de 5e binnenwaterwedstrijd gewonnen.
Met 22,67 meter vis bleef hij de nummer twee in de rangschikking, Geert Frijters, ruim voor.
Geert moest genoegen nemen met 2,29 meter en werd hiermee eerste in het andere vak.
Op de 3e plaats eindigde Martin Kannekens.

De grootste vis, een brasem van 56 cm, werd gevangen door Koos Tak.
In het kanjerklassement staat Koos aan kop met een brasem van 61 cm.

Voor wat betreft het algemeen klassement was het een slechte dag voor Johan van Schoonhoven.
Hij was na vier wedstrijden nog de trotse leider, maar omdat hij in deze wedstrijd helaas geen vis wist te vangen duikelde Johan naar de 18e plek in het klassement. Hij was niet de enige die een nul liet noteren want ook Rien Nuiten wist deze wedstrijd geen vis te vangen.

Gerard Meeuwisse en Fred Kwist hebben nu beide 194 punten en bezetten plek 1 en 2. Zij gaan de laatste wedstrijd strijden om het kampioenschap. Opmerkelijk feit, beide vissen de laatste wedstrijd in hetzelfde vak (5).
Op de 3e plaats staat Jan de Rooij en met 191 punten heeft hij nog een kleine kans om kampioen te worden.

Uitslag/Tussenstand