Jan Noordijk wint Wickle Picker Kampioenschap 2018

Maandag, 8 oktober 2018

Jan Noordijk is afgelopen zondag winnaar geworden van het Wickle Picker Kampioenschap.

Omdat Jan de eerste wedstrijd geen vis aan de haak wist te slaan was het voor hem zaak om deze wedstrijd in ieder geval vis te vangen.
De 3e plaats in de laatste wedstrijd was ruim voldoende om de andere titelkandidaten op voldoende afstand te houden.
Rien Nuiten werd uiteindelijk tweede en de 3e plaats was voor Rinus Jansen.
De wedstrijd werd gewonnen door Wil Nuiten door winnaar te worden van vak 2 met 1325 gram. Winnaar van het andere vak werd Rinus Jansen met 1650 gram wat hem de tweede plaats opleverde.

De grootste vis, een prachtige schubkarper, werd deze wedstrijd gevangen door Wil Nuiten.
Kanjerkoning werd John Jongmans met een brasem van 63 cm.

Traditioneel wordt de laatste wedstrijd nog een hapje en een drankje geserveerd door Rien Nuiten en kunnen de deelnemers onder het genot hiervan nog gezellig napraten over de gespeelde wedstrijden.

Hiermee is er voor wat betreft de binnenwater kampioenschappen bijna een einde gekomen aan het seizoen 2018.
Volgende week wordt er namelijk nog een wedstrijd gevist op de Nieuwkoopse plassen.
Met twaalf bootjes, 24 deelnemers, kan ook deze wedstrijd rekenen op een mooi deelnemersveld.

Wedstrijd winnaar Wil Nuiten met mooie schubkarper

Uitslag / Eindstand