Fred Kwist en Pedro Verstraten winnen Koppelwedstrijd in Nieuwkoop.

Zondag, 14 oktober 2018

De weersvoorspellingen waren aan het begin van de week niet om over naar huis te schrijven, met zondag zelfs 70% kans op regen.
Maar gelukkig viel dat allemaal reuze mee en hebben 24 deelnemers, verdeeld over 12 bootjes, genoten van een zonovergoten dag,

Het koppel Fred Kwist en Pedro Verstraten kwamen aan het het einde van een leuke dag vissen als beste koppel uit de strijd
en wonnen hiermee de 2e koppelwedstrijd op de Nieuwkoopse Plassen.
Pedro was met zijn 24 KG zelfs de beste van de dag en de 6 KG van Fred maakt de fantastische vangst van 30,225 KG compleet.
Proficiat mannen!
Op de tweede plaats eindigde het koppel Ger Lips en Reinier Reijnders met 26,450 KG.
De derde plaats kwam op naam van koppel Ale de Meer en Martin Zwijgers met 24,575 KG.

Dit resultaat was helaas niet de opmaat voor nog meer goede vangsten, want die waren helaas héél wisselvallig.

Neemt niet weg dat we toch terug kunnen kijken op weer een leuke visdag van onze vereniging, waarbij , en dat wil ik toch graag gezegd hebben, "Deelnemen is belangrijker dan winnen".

Uitslag, zie ook foto album Nieuwkoop.