Marien van Helden buitencategorie!

Dinsdag, 4 december 2018

Marien van Helden heeft afgelopen zondag met afstand de titel in het Buitenwater Kampioenschap verovert.Van de in totaal 9 wedstrijden wist hij er maar liefst 6 te winnen.

Aan de oevers van het Calandkanaal bond hij de strijd aan tegen 11 vissers en met 367 cm werd Marien winnaar in vak 2. Harry Beck, de kampioen van vorig jaar, werd winnaar in vak 1, maar de 317 cm was net niet voldoende om de wedstrijd te winnen.

Addy Roks, vorige week nog winnaar van het bootkampioenschap (uitslag heb ik helaas niet ontvangen) eindigde met 308 cm op de 3e plaats.

Peter Tak die Marien nog enigszins kon volgen, bleef deze wedstrijd steken op de vierde plek.

De grootste vis, een zeebaars van 41 cm,  werd deze wedstrijd gevangen door Koos Tak.
Het kanjerklassement wordt nog altijd aangevoerd door Gerard Meeuwisse met een paling van 60 cm.

Op 16 december wordt de laatste wedstrijd wederom gehouden aan Calandkanaal.

Uitslag /tussenstand