Marien van Helden sluit seizoen 2018 in stijl af.

Zondag, 16 december 2018

Vorige week had hij de titel van het Buitenwater Kampioenschap 2018 al veilig gesteld, maar daarnaast heeft hij het in stijl afgesloten door ook de 10e Buitenwaterwedstrijd op zijn naam te schrijven. Hiermee komt hij op een totaal van 7 wedstrijd overwinningen.

Marien werd deze wedstrijd winnaar in vak 1 met 752 cm vis. De nummer 1 in vak 2 werd de kampioen van vorig jaar, Harry Beck, met 631 cm.
Addie Roks wist beslag te leggen op de 3e plaats met 616 cm.

De grootste vis, een wijting van 31 cm, in deze wedstrijd werd gevangen door Harry Beck.
Kanjerkoning is geworden Gerard Meeuwisse met een paling van 60 cm.

Hiermee is een einde gekomen aan het Buitenwaterseizoen en op 17 januari 2019 staat alweer de eerste wedstrijd op het programma van het seizoen 2019.

Uitslag / eindstand