Prettige feestdagen

Zondag, 16 december 2018

Aan het einde van het jaar willen wij graag iedereen bedanken die onze club een warm hart toedragen.

Zo mag onze vereniging elk jaar weer een beroep doen op een vaste groep vrijwilligers.
Denk hierbij aan de mensen die de oevers van ons viswater in een uitstekende conditie proberen te houden.
De vrijwilligers die actief zijn geweest voor onze vereniging tijdens De Fendertse Week.
De wedstrijdcoördinators die dit jaar weer in de weer zijn geweest voor ons met het organiseren van de clubwedstrijden, het Westhoek kampioenschap, Memoriam wedstrijd, Koppelwedstrijd, Noordzee uitje en het Bootkampioenschap.
De leden die dit jaar actief zijn geweest met het begeleiden van de jeugdleden.
Mede dankzij jullie inzet is dit een groot succes geworden.

Tevens willen wij onze sponsors bedanken die ons het afgelopen jaar gesteund hebben.
We spreken de hoop uit dat we ook volgend jaar weer een beroep op uw medewerking mogen doen.

De bestuursleden die geheel belangeloos het reilen zeilen van onze vereniging het afgelopen jaar weer in goede banen hebben geleid.

Verder maak ik graag van de gelegenheid gebruik om iedereen, mede namens het bestuur, fijne feestdagen toe te wensen en gelukkig en voorspoedig 2019.