Jan Noordijk wint 5e Wickle Picker wedstrijd

Zondag, 30 september 2018

Jan Noordijk heeft een goede stap gezet richting het kampioenschap door de 5e Wickle Picker wedstrijd op zijn naam te schrijven.
Jan werd winnaar in vak 1 met 1885 gram en Rien Nuiten eindigde op de 1e plaats in vak 2 met 1300 gram. Op de 3e plaats eindigde Piet Leest met 1350 gram.

Johan van Schoonhoven heeft de leiding in het tussenklassement niet vast kunnen houden.
Jan Noordijk heeft het stokje met 197 punten van hem overgenomen. Johan neemt nu de 2e plaats is met 194 punten en
Rien Nuiten staat met 193 punten op de 3e plaats. Ook voor Bennie Frijters zit er nog een podium plaats in.
Het kampioenschap is zeker nog geen gelopen race en met nog een wedstrijd te gaan kan het echt nog alle kanten op.

De grootste vis, een bliek van 23 cm, werd gevangen door Rien Nuiten.
Het kanjer klassement wordt aangevoerd door John Jongmans met een brasem van 63 cm.

Uitslag / tussenstand: