Wedstrijdkalender 2019

Zaterdag, 24 november 2018

Op de website zijn van bijna alle wedstrijden de (voorlopige) datums van de wedstrijden die we gaan organiseren in 2019 ingevuld
De wedstrijden van de Zout-afdeling zijn al wel definitief vastgesteld, mits de locaties waar de wedstrijden worden georganiseerd worden goedgekeurd door Sportvisserij Zuid West Nederland. Voor het ankervissen op de Noordzee is nog geen datum vastgesteld.
Zodra we meer informatie hebben zullen wij iedereen zo snel mogelijk informeren.

Voor de wedstrijden van de Zoet-afdeling vindt er op dinsdag 27 november in cafe De Graanbeurs nog een bijeenkomst plaatst waar alle leden voor zijn uitgenodigd.

Voor wat betreft de Memorialwedstrijd en de Moerdijkwedstrijd worden er datums aangewezen tijdens de bijeenkomst van 27/11.